serum za ponovni rast kose

Revalid serum za ponovni rast kose sadrži inovativni, patentirani sastojak Redensyl. Redensyl pospešuje rast kose, smanjuje opadanje kose i povećava gustinu kose za 8%, odnosno stvaranje do 28’000 novih dlaka nakon 3 meseca svakodnevne primene*. Ekstrakt cveta Artemisije iz švajcarskih Alpa obezbeđuje antioksidativna esencijalna ulja koja dopunjuju efekat Redensyl-a. Amino kiseline i pantenol hidriraju kosu i suvu kožu glave i stimulišu obnavljanje ćelija kože. Bez parabena, sulfata i silikona.

 

Hodnotenie produktu

0(0)

AKTIVNI SASTOJCI

REDENSYL

Redensyl je patentirani aktivni sastojak iz oblasti regenerativne medicine, za koji je dokazano da oživljava ćelije u folikulima odgovorne za rast kose. Sastoji se iz dva patentirana molekula- DHQG (dihidrokvercetin-glukozid) i EGCG2 (epigalokatehin galat- glukozid). DHQG je izolovan iz drveta ariša i on aktivira deobu matičnih ćelija folikula dlake; EGCG2 je izolovan iz lista zelenog čaja i on smanjuje inflamaciju kože glave. Redensyl naučno dokazano stimuliše rast kose smanjujući njeno opadanje. Klinička studija* je dokazala da Redensyl ima ciljani efekat na matične ćelije folikula dlake koje su zadužene za rast nove kose.

*U dvostruko slepo, placebo kontrolisanoj kliničkoj studiji pod nadzorom obučenih dermatologa, polovina od 26 muškaraca sa alopecijom (stadijum 3 do 4) između 18 i 70 godina dobila je formulu sa 3% Redensyl-a.

ESTRAKT CVETA ARTEMISIJE IZ ŠVAJCARSKIH ALPA

Artemisija je biljka poznata po svojim antioksidativnim svojstvima. Alpski farmer je tradicionalno koriste kao kućni lek za groznicu, prehladu, čak i upalu pluća, dok se u ovom slučaju koristi za zaštitu i uspostavljanje balansa na koži glave.

AJIDEW

Ajidew se koristi kao sredstvo za hidrataciju, čineći kosu jednostavnijom za oblikovanje i smanjujući pojavu letećih dlačica.

PANTENOL

Pantenol stimuliše proliferaciju dermalnih fibroblasta omogućujući pritom obnavljanje kose. Pomaže kosi da upije i zadrži vodu. Ovaj sastojak podstiče obnavljanje oštećene kose i smanjuje pojavu iskrzanih krajeva. Takođe, utiče na gustinu kose i elastičnost dlake.

NAČIN UPOTREBE

Svakodnevno nanosite 3,5ml (6-8 stiskanja) direktno na kožu glave u ugroženom području na suvu ili mokru kosu. Nežno utrljati serum u kožu glave. Ne ispirati. Kosu oblikovati na uobičajen način. Nemojte se tuširati, kupati, prati kosu ili boraviti u sauni narednih 6 sati nakon aplikacije, jer to može smanjiti efikasnost tretmana. Bočica sa 50 ml pokriva okvirno 14 dana tretmana. Obzirom da prirodni ciklus rasta kose traje između jednog i četiri meseca, savetujemo upotrebu Revalid seruma svakodnevno tokom tri do šest meseci kako biste postigli značajnije rezultate.

ČO SI MYSLIA OSTATNÍ

Trenutno ni na voljo nobenih pripomb strank.

Opadanje kose kod muškaraca

Opadanje kose