stimulišući šampon

Revalid stimulišući šampon sadrži Redensyl, inovativni sastojak, za koji je dokazano da oživljava ćelije u folikulima odgovorne za rast kose. Sastoji se iz dva patentirana molekula- DHQG, izolovan iz drveta ariša i EGCG2 pronađenim u listu zelenog čaja, u kombinaciji sa cinkom i amino kiselinom glicin. Ekstrakt švajcarske Artemisije i pantenol omogućavaju nežno čišćenje obezbeđujući pritom hidrataciju i jačanje. Revalid stimulišući šampon obezbeđuje optimalnu negu i stvara uslove za tretman protiv opadanja kose Revalid serumom za ponovni rast kose. Bez parabena, sulfata i silikona.

 

Hodnotenie produktu

0.8(6)

AKTIVNI SASTOJCI

REDENSYL

Redensyl je patentirani aktivni sastojak iz oblasti regenerativne medicine. Mešavina patentiranih sastojaka koji deluju u sinergiji razvijena je kako bi stimulisala matične ćelije i ćelije dermalnih papilla i inicirala stimulaciju rasta kose. Redensyl naučno dokazano stimuliše rast kose smanjujući njeno opadanje.

ESTRAKT CVETA ARTEMISIJE IZ ŠVAJCARSKIH ALPA

Artemisija je biljka pronađena u švajcarskim Alpima poznata po svojim antioksidativnim svojstvima. Alpski farmer je tradicionalno koriste kao kućni lek za groznicu, prehladu, čak i upalu pluća, dok se u ovom slučaju koristi za zaštitu i uspostavljanje balansa na koži glave.

AJIDEW

Ajidew se koristi kao sredstvo za hidrataciju, čineći kosu jednostavnijom za oblikovanje i smanjujući pojavu letećih dlačica.

PANTENOL

Pantenol stimuliše proliferaciju dermalnih fibroblasta omogućujući pritom obnavljanje kose. Pomaže kosi da upije i zadrži vodu. Ovaj sastojak podstiče obnavljanje oštećene kose i smanjuje pojavu iskrzanih krajeva. Takođe, utiče na gustinu kose i elastičnost dlake.

TOKOFERIL NIKOTINAT (VITAMIN E)

Tokoferil nikotinat ili vitamin E je prirodni antioksidans, poznat po svojim hidratantnim svojstvima.

NAČIN UPOTREBE

Nanesite malu količinu Revalid stimulišućeg šampona na dlan vaše ruke. Napravite laganu penu sa malo vode. Nežno nanesite na mokru kosu i masirajte kožu glave vrhovima prstiju. Ostavite da šampon deluje 60 sekundi. Isperite kosu. Ponovite postupak ako je potrebno. Kompletirajte tretman protiv opadanja kose Revalid serumom za ponovni rast kose.

ČO SI MYSLIA OSTATNÍ - Mišljenja korisnika o ovom proizvodu

0
22.08.2023

gd

0
19.08.2023

vgood

0
19.08.2023

AdsaSDASF

5
18.08.2023

test

0
17.08.2023

very good

Opadanje kose kod muškaraca

Opadanje kose